Menneet tapahtumat 2017

26.2.2017 vietettiin Nummenkylässä Laskiasita, mukana ilahduttavan paljon lapsia pienemmille oli poniratsastusta. Luisteleukilpailu järvenympäri johon osallistui 6 lasta sekä 1 aikuinen kaikki osallistujat palkittiin. Oli myös pulkkamäki jossa oli monta iloista laskijaa. Moottorikelkka joka veti vanhaa reekeä perässään, kelkan kyytiin kertyi jonoa niin paljon siitä pidettiin. Myös auton kyytiin joka kiersi järveä oli paljon innokaita menijöitä, jopa pieniä lapsia uskaltautui auton kyytiin ja kyydistä pidettiin oli kuulemma kivaa. Myös makkaroita oli mahdollisuus paistaa nuotiossa. Emännät olivat keittäneet maukkaan hernekeiton jäkiruokana pannukakkua. Oli myös laskiaispullia kahvin kera.

 

8.3.2017 klo 18.00-20.00 vietettin Nummenkylänkoululla naistenpäivää, ilma oli vähän huonolainen mutta siitä huolimatta 12 naista tuli tapahtumaan mukaan tunnelma oli mukavan lämpöinen. Tarjolla oli kahvia sekä Minnan leipomaan herkullsita piirakkaa. Olimme saaneet paikalle 4 tuoteryhmän esittelijää, Tupperware, Partylight, kosmetikkaa sekä pieni käsien hoito hemmottelu halukkaille.

10.6.2017 klo 10-18 Nummenkylän koululla juhlistimme Suomi-100 tapahtumaa sekä Hämeen Kylien Avoimet Kyläpäivät. Pekka Lunnikivi oli seremoniamestarina hän on entinen Nummenkylän koulun opettaja. Pelejä myös pelattiin mm. hevosenkengän, tikan, kettinkien heittoa. Vanhojen traktorienmarssi oli mielenkiitoista katsottavaa, traktoreita sai myös ihailla oikein läheltä omistajat kertoivat traktoreiden historiasta.

Hämeen Vuoden Kylä 2017 julistettiin 1.7.2017 Susikkaalla vuoden kylän titteli tuli Nummenkylälle. Kunniakirja ja viiri luovutettiin puheenjohtaja Reija Nevalalle. Kunniakirja on Nummenkylän koulun seinällä ja viiri liehuu iloisesti koulun lipputangossa.

Etsi