29.11.2015 Joulumyyjäiset Nummenkylässä. Myyjiä saatiin paikalle vaikka, joka puolella olikin samanaikaisesti myyjäisiä. Väkeä riitti myös Nummenkylään niin ostoksille kuin nauttimaan todella maukkaasta keitosta. Kiitos kaikille myyjille! Erityisesti iso kiitos kyläläisille, jotka tuitte yhdistyksen toimintaa lahjoituksillanne. Kakut, laatikot ja muut leipomukset  meinasivat loppua kesken. Toivottavasti kaikilla oli hauska päivä. Vuoden päästä taas tavataan samoissa merkeissä.


 

30.7.2015 Vietettiin Nummenkylässä Renkoviikon Kyläpäivää ja samalla juhlistimme koulurakennuksen 110-vuotispäivää. Tapahtumaan oli kutsuttu vanhoja oppilaita 30- ja 40-luvulta, kaikki eivät määrätyistä syistä päässeet tulemaan, sillä ikääkin heillä oli jo 80:n vuoden molemmin puolin. Muutama kumminkin saapui paikalle. O hjelmaa oli järjestetty: Tervetuliaispuhe, lauluesitys, runonlausuntaa ja tanssiesitys, mutta tärkein oli heidän tapaamisensa monien vuosien jälkeen.
Tapahtumassa oli mukana myös paikalliset metsästysseurat: Keski-Rengon Erä, Linnan Erämiehet ja Sotkan Erä, kiitos heille Laser-hirvi ammunnasta, jälkimatoista, nokipannu kahveista ja ihanista metsästyskoirista joita oli muutama paikalla.
Vanhoja ja uusia moottoripyöriä oli myös esillä, Kiitos Forssan Matkamotoristeille ja muille, jotka toivat pyöriään näytille.
Kauppiaitakin oli paikalla Riihimäeltä, Tervakoskelta, Hämeenlinnasta ja omalta kylältä, sekä torikauppias Lopelta ja tietysti jäätelökioski.
Posetiivarikin oli paikalla ja oman kylän hanuristi, musikki toi mukavaa tunnelmaa maalaismaisemaan.
Puffettiin oli taas kylän taitavat emännät leiponeet aivan ihania tarjottavia suolaista ja makeaa.Lettuset ja makkarat paistuivat ulkosalla ja tekivät hyvin kauppansa.
Sää oli vaihteleva satoi ja paistoi, muttase ei haitannut tunnelmaa ja väkeä oli koko päivän, välillä jopa parkkipaikalla tungosta.
Kiitos kaikille mukana olleille!


 

Juhannusta vietettiin taas Nummenkylässä kyläläisten ja ulkopaikkakuntalaisten kanssa.  Yllätys oli kuinka paljon vieraspaikkakuntalaisia saapui paikalle, vaikkei sää nyt mikään mahdottoman aurinkoinen ollut. Pääasia ettei ainakaan vettä satanut. Makkarat ja letut tekivät hyvin kauppansa ja puffetinherkut. Illan kruunasikin sitten mahtava kokko, jonka kylän miehet olivat tehneet, kiitos siitä heille ja kiitos myös kaikille mukana olleille hauskasta illasta.

 


13.6.2015 Nummenkylä ry järjesti Linnan Erämiehille hirvipeijaisten tarjoilun. Tarjolla oli asiaan kuuluen hirvikeittoa ja savustettua hirvenlihaa lisukkeineen. Sen jälkeen mahtavat täytekakut kahvin kera. Illan päätti Jussi Rämön tahdittama tanssituokio.

 


11.4 Vaihdettiin koululla kesärenkaita kyläläisten autoihin ja odottaessa syötiin soppaa ja juotiin ainakin kahvit. Muutama linnunpönttökin siinä tuli rakennettua. Ilma oli mitä ihanin aurinko paistoi ja oli lämmintä.


15.2.2015 Vietettiin Nummenkylässä Laskiaista. Ilma oli mahtava, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Väkeä oli oikein mukavasti nauttimassa kauniista säästä, herkullisesta hernekeitosta ja ihanista laskiaispullista. Pikapilkkikisakin pidettiin, osanottajia oli 6. Muutama jäi ilman saalista ja voittajaksi suoriutui Lauri Seppälä mahtavalla saaliilla 179cm, meillä mitataan saaliin yhteispituus, ei punnita. Lapsille oli pulkkamäki, talutusratsastusta ja pussihyppykilpailu ja napakelkkakin oli käytössä järven jäällä.
Makkaraa paistettiin nuotiolla ja kaikilla näytti olevan ihan hauska sunnuntai päivä.

 


6.1.2015 Loppiaistulia sytyteltiin taas pitkin Härkätien vartta ja saimme taas hienosti valaistua oman pätkämme 10-tieltä 54-tielle. Väkeä kulki ihastelemassa ja sää oli kaunis, kirpeä pakkanen ja lumiset puut, voiko kauniimpaa olla. Kylätalollekkin poikkesi mukavasti väkeä nauttimaan puffetin antimista.

 

Etsi