13.12.2014 vietettiin Nummenkylän kylätalolla pikkujoulua. Väkeä oli tuvan täydeltä ja mukavaa oli. Ohjelmien jälkeen piipahti pukkikin kiireidensä keskeltä meitä katsomaan. Sitten olikin kahvin, torttujen ja glögin vuoro. Kohokohtana oli tietenkin arpajaiset, joissa oli pääpalkintona 6 kg:n kinkku, jonka Rengon Sale oli lahjoittanut meille. Sekin pääsi erään onnekkaan  joulupöytään.


29.11 oli joulumyyjäiset nyt toista kertaa Nummenkylän koululla. Väkeä oli mukavasti liikkeellä samoin kuin myyjiä koko koulu täynnä. Hyvää lihakeittoakin meni reilusti kävijöille, mutta kyllä se olikin hyvää. Yhdistyksen pöytä aivan huojui herkuista mitä kyläläiset olivat yhdistykselle lahjoittaneet. Kiitos siitä heille. Ensivuonna sitten taas uudestaan.


9.11.2014 vietettiin Nummenkylän kylätalolla Isänpäivää. Tarjolla oli maittava lounas seisovasta pöydästä ja kakkukahvit.
Väkeä oli mukavasti reilut 60 henkeä. Ei mennyt ahkerien emäntien ja talkoolaisten työ hukkaan, heille suuri kiitos. Kiitos myös kaikille, jotka lahjoittivat tuotteita tapahtumaan.
Lounasta nautittiin iloisissa merkeissä ja kaikilla näytti olevan mukavaa ja hyvä ruoka maistui.


25.10.2014 Järjestettiin kylätalolla lemmikkieläinten rokotustapahtuma. Paikalla oli Pieneläinsaurauksien erikoiseläinlääkäri Pentti Sarjamo rokottamassa ja terveystarkastuksia tekemässä. Mukavasti kylältä löytyi 9 kissaa ja 1 koira, jotka kävivät tapahtumassa.


24.10.2014 Vietettiin kylätalolla Halloween-discoa. Tapahtuman järjesti Inka Turtola ja Sanni Salonen. Koristelu oli hieno ja Robinin tahdissa nuoret tanssivat. Oli pieniä kilpailuja ja kaikki nuoret olivat pukeutuneet mitä hienommin. On mukavaa, kun kylältä ja lähiympäristöstä löytyy vielä sen verran nuoria joita tämmöinen hauskanpito kiinnostaa.


21.9.2014 Oli Nummenkylässä kynttiläkurssi. Osanottajia oli mukavasti ja kaikki saivat tehtyä erilaisia kynttilöitä syysiltojen iloksi. Tässä hieman kuvasatoa.


26 - 27.7.2014 Vietettiin Nummenkylän koululla vanhojen tavaroiden näyttelyä. Esille oli saatu reilusti tavaroita ja koneita yksityishenkilöiltä lainaksi. Oli hevosvetoisista koneista traktoreihin ja kaikkea siltä väliltä. Suuri kiitos kaikille, jotka luovuttivat tavaroita muiden nähtäväksi.
Sää suosi liiankin hyvin tapahtumaa,lämpö keikkui +30 ja tuuli ei itseään ilmaissut lauantaina, sunnuntaina oli myös riittävän lämmintä, mutta onneksi pieni tuulenvire oli olemassa.
Järjestimme myös pienen leikkimielisen tietokilpailun, piti etsiä 10 numeroitua esinettä ja arvata mikä se on. Kolme parhaiten arvannutta palkittiin yhdistyksen paidoilla: Risto Sironen, Asta Lahti ja Hannu Keskitalo, Onnea heille.
Väkeä kertyi kahden päivän aikana paikalle reilut 200 henkeä + talkooväki ja näytteilleasettajat.
Hieno ja työntäyteinen viikonloppu Nummenkylässä Kiitos kaikille.Juhannusaatto sujui Nummenkylässä rauhallisin mielin. Väkeä oli saapunut viettämään juhannusta Nummenkylään läheltä ja kaukaa. Ilta alkoi lipunnostolla ja Hämeenlaululla. Seuraavaksi sitten kuunneltiin haitarin soittoa ja taiturina oli Harri Drischenko, paistettiin lettuja ja makkaroita, heitettiin tikkaa ja ketjua. Buffetti oli pullollaan kylän emäntien ihania leipomuksia. Kylän sanataituri Erkki Tyrväinen esitti Hiski Salomaan Fiskarin polkan, Jarmo Haaviston säestyksellä. Hän lausui myös muutaman mukavan runon. Sen jälkeen alkoi karaoken musiikki virrata saliin ja laulajia löytyi mukavasti ja laittoipa joku myös jalalla koriasti eli tanssahdeltiin myös. Illan kohokohtahan olikin sitten kokon sytyttäminen, jonka kylän miehet edellisenä iltana saivat valmiiksi, toki talkootyöllä. Ja olihan se komia. Iso kokko Pursunjärven rannassa. Siitä sitten väki alkoi pikkuhiljaa viimeisten valssien jälkeen kotiutumaan. Kiitos kaikille vieraille ja talkooväelle! Uutta juhannusta odotellen :)


10.6.2014 Rengon eläkeläiset vieraineen viettivät kesäjuhlaa Nummenkylän koululla. Paikalle oli saapunut mukavasti väkeä ympäristön kunnista. Laulu soi, lätyt paistuivat ja ruoka maittoi. Pelejäkin pääsi ulkona pelaamaan.


2.6 alkoi tanssikurssi Nummenkylän koululla. Mukaan oli ilmoittautunut 10 tanssin harrastajaa ja opettajaksi saatiin kilpatanssija Markus Lahtinen parinsa kanssa. Yksilöllistä opetusta oli tiedossa ja valssin askelilla aloitettiin. Toisin sanoen jalalla laitettiin koreasti.


12.4 koululla tempaistiin rengasrumban ja soppalauantain merkeissä. Rakennettiin myös linnunpönttöjä. Linnunpönttöjen rakentajia oli paikalla monen ikäisiä ja naputus vasaroilla sen mukaista...samaan tahtiin ja eritahtiin...
Soppa maistui myös monelle kyläläiselle, sekä buffetin antimet.
12 kyläläistä kannatti yhdistystä tuomalla ajoneuvonsa renkaiden vaihtoon, se oli tosi hienosti tehty.
Ilmakin suosi renkaanvaihtajia ja nuorin talkoolainen 6v ( mikäli muistan oikein) Nikke Mäenpää pesi hienosti talvirenkaita kesäkuntoon.8.3 Naistenpäivää vietettiin karjalanpiirakkakurssin merkeissä koululla. Piirakka oppiin tuli 12 innokasta leipojaa ja Mirja Metsä-Mattila touhusi pääleipurina opastaen meitä muita. Uskaltautuipa sinne naisporukkaan yksi rohkea mieskin, mikä piristi kummasti. Piirakoita tehtiin oikein urakalla ja mahdottoman hyviä niistä tulikin. Täytyihän niitä maistella lämpinä munavoin ja kahvin kera.


2.3.2014 Laskiaista vietettiin Nummenkylässä hieman erilaisella tapahtumalla kuin aikaisempina vuosina. Lumihan ei oikein suosinut perinteistä laskiaisriehaa, mutta kaikkea muuta mukavaa oli. Kilpailtiin pikabiljardissa, tikkakisassa, koripallossa, mölkyssä, piha-jazzissa, pilkkiksakin saatiin aikaiseksi. Napakelkkakin oli käytössä, jää oli vielä senverran vahvaa. Talutusratsastuksessa oli Kaapo-heppa. Nuotiolla paistettiin makkaraa ja tikkupullia ja buffetissa nautittiin ihania laskiaispullia, kahvia teetä ja muuta hyvää. Sääkään ei pelottanut ihmisiä väkeä oli tuvantäydeltä.Loppiaistulet syttyivät taas 6.1 Härkätien varteen. Näky oli aivan ihana illan pimetessä. Tavoitteemme onnistui ja saimme tulet koko "meidän" pätkälle 10-tieltä 54-tielle. Väkeä oli paljon liikkeellä ja kylän puffetissa aikamoinen kuhina. Vieraita tuli jopa linja-autolla kahville ja tulia ihailemaan. Karkeasti arvioiden vieraita kävi n.170 henkilöä, ( mikä taitaa olla alakanttiin) tämä ylitti meidän kaikkien odotukset. On taas hienoa jatkaa toimintaa, kun saa hyvän mielen onnistuneista tapahtumista. Lämmin kiitos kaikille kävijöille ja ahkerille kyläläisille, jotka jälleen kerran toteuttivat kanssamme yhteisen tapahtuman.Etsi